20160328
Rom blev ikke bygget på en dag. XMO Brugerforenings hjemmeside heller ikke.
Men bemærk venligst at hjemmesiden nu er mobilvenlig. Spændende hvor lang tid der går før CGM har gjort de hjemmesider de vedligeholder mobilvenlige? Inklusive deres egne… Ikke fordi lægepraksis har særligt brug for mobilvenlige hjemmesider. Det er næppe der vi kaprer kunder.

20140503
Det er ikke hver gang der sker noget på hjemmesiden der opdateres her. Nærmere en gang om året… Men der sker lige nu noget oprydning, så det forhåbentlig bliver lettere at finde rundt. Væsentligst nok menupunktet “HJÆLP” der bliver et stikordsregister/emneregister med relevante link.
Bemærk i øvrigt at alt findes under “Arkiv” i kronologisk orden. Og det nyeste fremgår af højre søjle, så der er ingen grund til at rode rundt i menuerne for at følge med.

20130426
Det skete i de dage da alverden…. Nå, nej, den indledning er vist brugt før. Men altså, i disse dage sker der lidt oprydning og omrokering på hjemmesiden og i kommunikationen i det hele taget. Første nummer af det elektroniske nyhedsbrev XMO@Bruger er netop udsendt til alle der har en gyldig mailadresse hos brugerforeningen. Så har du ikke fået en mail med XMO@Bruger, mens din kollega har, så ret dine oplysninger her. Indeholdet er det samme som XMOBruger, bare elektronisk. Vil man have et stykke papir, må man printe ud.
På hjemmesiden får nye sider et link i menuen til højre, så er de lettere at finde. Næste projekt er et stikordsregister så man kan finde hvad man skal bruge. Skulle gerne ske hen over sommeren. Hvis ikke, ser det ud til der bliver masser af tid til den slags til efteråret, hvis regionerne og regeringen gør som de truer med.

20120212
Længe siden sidst, men det er blot fordi denne log ikke er opdateret, ikke fordi der slet ikke er sket noget. Aktuelt er nyeste nummer af XMObruger lagt på hjemmesiden. Incl. tilmelding til brugerkursus om 1½ månedstid. Husk at melde dig til!

20110411
Nyt menupunkt LOGIN giver direkte adgang til dit kontrolpanel. For at komme videre herfra, klikkes på XMO Brugerforening i øverste ve. hjørne.
MPLS-brugere har ikke kunnet komme på XMOBruger. Årsag var en glemt intern indstilling hos CGM, som nu er rettet.

20110125
Så lykkedes det at få flyttet til adressen www.xmobruger.dk

20101222
Html-version af XMOen er lagt på hjemmesiden.

20100925
De historisk interesserede kan nu glæde sig over at kunne læse det første nummer af Æskulappen.

20100919
Selvom der sikkert aldrig vil være nogen der læser gamle referater, så ligger de der alligevel nu. Bestyrelsesmøder, fællesmøder og generalforsamlinger. Alt tilbage til 2002

20100918
Oversigt over Æskulapudgivelser færdig med for øjeblikket tilgængelige artikler. Nogle som pdf, nogle som html, nogle som begge dele.

20100916
Lige nu roder hjemmesiden noget. Flere årsager.

Væsentligst fordi jeg har sendt mails om dens eksistens til diskussionsforum “præmaturt”. Det er trods alt en midlertidig overskrift og ikke helt på skinner hvad foreningen skal hedde. Måske kommer der et solidt 😉 fremmøde af læger til generalforsamlingen, der ønsker et andet navn end det af bestyrelsen foreslåede.

Men nogle kommentarer og ønsker til udseende, opbygning, indhold, funktioner osv er velkomne. Det er jo trods alt ikke nødvendigvis det jeg synes der er det eneste rigtige. Og meget kan lade sig gøre i WordPress som er værktøjet hjemmesiden er lavet med. Meget er ganske let, andet er noget langhåret så mere avancerede funktioner skal vi nok investere nogle kroner i at få nogle professionelle til at lave.

Lidt om hvad jeg forventer vil ske: Den laaaange menu i hø. side vil blive kortet noget af. Herudover kan jeg godt lide den er der, men måske er den ikke nødvendig. Det tager 30 sekunder at tilføje den eller fjerne den, så det er ikke besværligt.

Hjemmesiden flyttes til www.xmobruger.dk. CGM har overdraget domænet til brugerforeningen (helt konkret til mig lige nu, men det har ingen praktisk betydning). Der er lige et par detaljer der skal på plads så der går nok en uge eller to, men lige pludselig…

Der mangler også en del mere officielt hist og pist. Og jeg regner også med formanden vil skrive den officielle åbningstale.

Mvh Tyge Fogh