Thomas Lunn Erstad, 04/03-2024

XMO Brugerforenings formål er at varetage brugernes interesser i forhold til CGM, leverandøren af XMO lægesystemerne og påvirke udviklingen af systemerne efter brugernes ønsker. Foreningens vedtægter kan læses her.

XMO Brugerforening er ikke en del af CGM, men en selvstændig forening alle lægelige brugere af XMO kan blive medlem af.

Hvad får man for pengene?

Man får en forening der forsøger at få programmet tilpasset til brugerne og ikke brugerne tilpasset til programmet. Det er ikke altid nemt og endnu sværere, hvis der ikke er et samarbejde mellem brugerne på den ene side og programleverandøren på den anden.

XMO Brugerforenings bestyrelse holder jævnlige møder med CGM for at udveksle ønsker og ideer og for at planlægge programudviklingen fremover. Først og fremmest indsamler CGM ønsker fra brugerne, det kan være organiseret via brugerforeningen men også fra den enkelte bruger.
Kunsten er at prioritere blandt hundredevis af ønsker og få aftalt hvad der skal programmeres. Hvad der så ender med at ske og hvornår det sker, er ikke altid det samme som aftalt.

XMO Brugerforening har ikke indflydelse på CGMs priser og kan ikke give juridisk hjælp i stridsspørgsmål. Det forhindrer dog ikke i at foreningen kan være et mellemled mellem bruger og XMO hvis det ønskes.

XMO Brugerforening på Facebook er vores primære diskussionsforum. Et sted hvor alt hvad der drejer sig om XMO kan vendes. Tekniske spørgsmål, fif og finurligheder i XMO.

Sidst men ikke mindst, afholder XMO Brugerforening et årsmøde, en blanding af faglige arrangementer, XMO-rettede aktiviteter, et socialt arrangement og generalforsamling.

Se dig om på siderne her og skulle du ønske at melde dig ind i foreningen så er det kun et klik væk.