Tak for indsatsen

20150326/Tyge Fogh

I år skete der en hel del ændringer i XMO Brugerforenings bestyrelse.

Adskillige medlemmer, der har været med i mange år, har valgt at bruge deres tid på andre forhåbentlig lige så spændende interesser.
Jeg synes de fortjener at få et par ord med på vejen:

Ole Klitgaard har været med i brugerforeningens bestyrelse i 2 omgange. Første gang før skribenten blev praktiserende læge. Anden gang fra 2007 til nu.
Ole har været formand. Det fortjener også ros, men Oles væsentligste funktion har været som softwareansvarlig for brugerforeningen. Det har medført tusinder af timer med aftestning af mere eller mindre velfungerende nye beta-versioner af XMO. Der har været mange kvaler for den almindelige bruger undervejs ved skiftet til V8, men det kunne altså have været meget værre!

Jeg vil også nævne Bjarne Larsen og Flemming Lyng. Ikke fordi de holder op, men fordi de fortjener det. Både Bjarne og Flemming har været med til at betateste i mange år. Og de fortsætter forhåbentlig nogle år endnu.

Preben Larsen har kun været med i XMO-sammenhæng fra 2012. Men har været med i lægesystemsammenhænge nærmest lige så længe der har eksisteret sådanne. Preben kom til XMO da Compugroup udfasede Darwin. Trods de få år, er det lykkedes Preben at sætte sit præg på foreningen med blandt andet en stor indsats med at arrangere årsmøderne. Og også som formand i en kort periode, da den siddende formand valgte at forlade foreningen i utide.

John Mortensen har i kortere og længere perioder været med i bestyrelsen nærmest lige så længe foreningen har eksisteret. Adskillige år som formand. De sidste år som kasserer med fast hånd om foreningens finanser.

Thomas Rasmussen har været med i bestyrelsen fra 2006. Thomas var i flere år redaktør af medlemsbladet Æskulappen. Der kan alvorligt argumenteres for at Thomas er den læge i Danmark der har fået flest grå hvide hår på grund af FMK. Thomas var i flere år testpilot på FMK, dvs også i de år, hvor FMK var praktisk uanvendeligt. Men Thomas holdt ved og er medvirkende til at FMK i dag er om ikke velfungerende så dog absolut anvendeligt.

Leo Thomsen så vi ikke på dette årsmøde. Leo er også veteran i brugerforenings-sammenhæng. Var foreningens 2. formand fra 1992 og nogle år frem. Leo har de seneste mange år været dirigent ved generalforsamlingen, men måtte melde forfald på grund af sygdom.

Tak for indsatsen til alle.